06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Waxsalon Joure

Waxsalon Joure

Waxsalon Joure. Waxen/Harsen is een van de meest favoriete methoden van ontharen. Al meer dan 10 jaar biedt Wax salon Césarine professionele waxbehandelingen aan. Uit heel het land komen zowel dames als heren speciaal voor een Brazilian of Boyzilian wax behandeling.

De populariteit en bekendheid van de waxsalon is te danken aan de eigenaresse die het waxen tot een “delicate kunst”  heeft verheven. De persoonlijke en laagdrempelige aanpak zorgen voor een comfortabel gevoel. Binnen 5 minuten is de drempel weg. Dan rest je niets anders dan je over te geven aan haar deskundige en hooggekwalificeerde wax behandelingen.

 Maak een afspraak via WhatsApp: 06 36092340

Waxsalon Joure, waar is het begonnen..

Zwolle was de eerste stad waar Cesarine haar wax specialisme op de kaart heeft gezet, met als doel zichtbaar en bereikbaar voor iedereen. En dat is gelukt! Alhoewel de waxsalon inmiddels is verruild voor een rustiger gelegen locatie in het Noorden, neemt de zichtbaarheid en naamsbekendheid alleen maar toe.

De keuze voor een rustiger gelegen locatie had alles te maken met ruimte, rust, privacy en natuurlijk een betere en gratis parkeervoorziening. Want dat is vaak in een stad een obstakel voor klanten. Het is opvallend hoeveel mensen ervoor kiezen om naar mijn waxsalon toe te komen. Tof om te zien dat je blijkbaar iets goed doet, waardoor mensen graag voor een wax behandeling naar je waxsalon toe komen.

Waxsalon Césarine is inmiddels een begrip aan het worden voor iedereen die zoekt naar een salon met waxen als expertise.  De waxsalon maakt geen onderscheidt in dames of heren. Iedereen is welkom voor een wax behandeling. Van het waxen van benen tot het waxen van de gevoelige zones. De laagdrempelige en niet beoordelende benadering van de salon wordt erg gewaardeerd. Kenmerkend zijn de vele positieve en warme recensies waarmee de salon op internet wordt gewaardeerd.

Dat is waar de eigenaresse het voor doet. Want helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. Dat terwijl waxen zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere vormen van ontharen. Naast alle praktische voordelen, geeft waxen daarbij ook nog eens een bijzonder gevoel van schoonheid. De meeste mensen die het waxen een keer hebben geprobeerd willen niet meer anders.

 

Brazilian wax behandeling

De Brazilian wax is een harsbehandeling wat vraagt om specialisme. Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Een behandeling waar sommigen nog wel eens tegenop kunnen zien. Niet nodig zegt de gepassioneerde eigenaresse. Niets is gek of te gek. Ik voer de behandelingen professioneel uit en kijk heel anders naar een lijf. Het haar moet zo pijnloos mogelijk verwijderd. Dan kijk je naar wat voor huid en haartype iemand heeft en welke wax en techniek daar het beste bij past. Het gaat om het uiteindelijke resultaat.

 

Mannen wax behandeling 

Steeds meer mannen kiezen ervoor om het lichaamshaar bij een waxsalon te laten verwijderen. Het geheel ontharen van het lichaam neemt steeds meer aan populariteit toe. Dat is ook te merken in de waxsalon. Bij beauty en Waxsalon Cesarine zijn mannen van harte welkom voor alle soorten waxbehandelingen. De waxsalon kan zich tot een van de bekendere waxsalons rekenen waar de Boyzilian wax een specialiteit is. 

Met een behoorlijk aantal “vlieguren” is deze intieme Mannen wax routine werk geworden. Met de kennis en expertisen én de juiste waxproducten is de Boyzilian wax een stuk minder pijnlijk dan gewoonlijk geworden. Daarbij voelen de meeste mannen zich al snel comfortabel en op hun gemak. 

 

Na het harsen…

Het resultaat is bij de meeste vrouwen die een Brazilian wax behandeling hebben ondergaan, euforisch. Super glad, schoon en fris. Een Brazilian wax zorgt voor een aantrekkelijk en vrouwelijk gevoel. Het helpt je zekerder te zijn over de situatie ” down under”. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Geen dagelijkse scheerroutines meer. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Na iedere wax behandeling wordt een haargroei remmende etherische olie aangebracht.

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

 

 

Je laten harsen in Joure?

Opzoek naar een waxsalon in Joure? Of ben je overtuigd of nieuwsgierig geworden? Ook vanaf Joure nog zeker de moeite waard om (tenminste één keer) een waxbehandeling mee te maken bij deze Wax salon.  

 Maak een afspraak via WhatsApp: 06 36092340

 

 

error: Content is protected !!