06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Mannen wax

Mannen wax Nederland

Mannen wax is vandaag de dag dé manier van effectief ontharen. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen. En dat is inmiddels goed te merken in de waxsalon. Het aandeel mannen wat bewust kiest voor het waxen van het lichaam is het afgelopen jaar flink toegenomen.

Vanuit alle windstreken komen mannen speciaal voor waxspecialist Cesarine naar de waxsalon afgereisd voor een specialistische waxbehandeling. Centraal en landelijk gelegen op de kruising tussen Overijssel, Friesland en Drenthe, word je vriendelijk en warm onthaald. Want, ontspanning en je op je gemak voelen, is een belangrijk aspect bij het ontharen van het mannenlichaam. Mannen wax blijkt zeker voor de eerste keer nog voor veel mannen spannend. Begrijpelijk maar allesbehalve nodig. In de mannen wax salon is het waxen van mannen (en ook dames) de normaalste zaak van de wereld.


Whatssapp voor een afspraak
06 161 10 816

Mannen wax producten speciaal voor mannen

In de waxsalon voor mannen wordt er gewerkt met wax wat speciaal geschikt is voor heren. De krachtige hotwax is uitermate geschikt voor het verwijderen van haar bij mannen. Met een uitgebalanceerde lijst aan ingrediënten staat deze mannenwax garant voor een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring.

 

Waxen mannen – De voordelen

 • Voor tenminste 3 -6 weken glad en haarvrij
 • De mannen wax zorgt voor een fris, glad en aantrekkelijk gevoel
 • Mannen die waxen hebben minder last van ingegroeide haren
 • Doordat je niet meer scheert is de kans op verwondingen aanzienlijk minder
 • Ten opzichte van scheren zorgt het waxen van mannen voor minder jeuk
 • Minder last van stoppels
 • Haren van mannen komen minder snel en zachter terug
 • Na het waxen heeft de man minder last van infecties als bij bijvoorbeeld scheren
 • Een gladde gewaxte huid laat zich veel makkelijker masseren

Wat zijn de nadelen van waxen bij mannen

 • Sommige mannen ervaren het waxen als pijnlijk. Toch is het goed te doen en hebben de meeste mannen na afloop van een waxbehandeling een euforisch gevoel.
 • Om te kunnen waxen moeten de haartjes iets langer zijn dan bij scheren. Maar met behulp van onze krachtige hotwax is het verwijderen van de kortste haartjes een fluitje van een cent.

  Vanuit alle windstreken van het land komen mannen speciaal voor de mannen wax naar de wax salon. De waxing salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Veel mannen worden graag altijd door dezelfde persoon gewaxt.. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Na enkele minuten is de drempel weg. Afstand is dan geen probleem.  

  Waar moeten mannen op letten na een mannen wax behandeling?

  • Vlak na een mannen wax is het gebruik van een zonnebank sterk af te raden. Ook wordt geadviseerd om niet direct in de zon te gaan liggen.
  • Na een waxbehandeling is het af te raden om te gaan zwemmen in zout- of chloorwater
  • Sporten kan na een waxbehandeling ook pijnlijk zijn.
  • Wacht de eerste 2 a 3 dagen met het scrubben van de onthaarde huid.
  • Laat het haar voor de wax behandeling niet te lang groeien. Dat maakt de volgende waxbeurt aanzienlijk makkelijker en minder pijnlijk.
  • Tussen de waxbehandelingen is het beter om niet te scheren. Scheren zorgt weer voor harde stoppels en de haartjes komen dan ook harder terug. Advies: niet scheren!
  • Voor het waxen de huid niet insmeren met een vette lotion of crème.

  Waarom Mannen speciaal naar dé mannen waxsalon van het Noorden komen

  Vanuit heel Nederland komen mannen speciaal voor het waxen afgereisd naar de waxsalon. Natuurlijk iets om trots op te zijn. Al jaren ben ik bezig om deze vorm van ontharen tot een specialisme te maken. Het is een precair gebied waar je “vlieguren” voor nodig hebt om het goed te kunnen uitvoeren.

  De eigenaresse Cesarine is een gecertificeerd wax- en schoonheidsspecialist. Een warme persoonlijkheid met oog voor ieder persoon die komt. Haar doel is om de spanning zo snel mogelijk weg te nemen. Die is namelijk niet nodig. Dat maakt de salon laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

  Wax menu heren

  Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

  Advies bij een mannen wax

  • Laat je haar regelmatig waxen. Je zult zien dat het haar minder snel en minder hard terugkomt.
  • Scrubben is goed voor de huid. Het voorkomt het ingroeien van haren en stimuleert de bloedomloop. Scrubben zorgt daarbij ook voor een zachte en gladde huid.
  • Bescherm de huid tegen blootstelling aan de zon. Gebruik een hoge factor zonnecrème.
  • Als je last hebt van ingegroeide haren, dan is het gebruik van een speciale lotion tegen ingegroeide haren sterk aan te raden. In de mannen waxsalon is een speciale lotion verkrijgbaar tegen ingegroeide haren.
  • Kies je voor een Heren wax? Douche van tevoren. Het is niet alleen frisser, het maakt de behandeling ook een stuk makkelijker.

  Afspraak maken voor een wax behandeling?

  Ben je overtuigd en zoek je een waxsalon, dan ben je bij Beauty en waxsalon Césarine aan het juiste adres. Geen salon waar het waxen een bijzaak is. Het waxen van mannen is bij Beauty en wax-salon een specialiteit. Het ontharen van benen, rug, borst, oksels of een Mannen wax. Alle wax behandelingen worden in de waxsalon aangeboden.

  5 redenen om een Brazilian wax bij waxsalon Cesarine te laten doen:

  1. De mannen wax is een speciale expertise. Je wordt door een gecertificeerd beauty- en waxspecialist gewaxt. Deze manier van ontharen is een specialiteit van de salon. Iets om rekening mee te houden. Het ontharen van de intieme zones vraagt om deskundigheid. Dat doe je er als schoonheidssalon niet zo even bij.
  2. Je wordt door dezelfde persoon gewaxt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw kennis maken. Dat is prettig want zeker bij een Mannen wax is het voor sommigen al best over een drempel stappen.
  3. De salon werkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten uit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk.
  4. De ervaring leert dat men eigenlijk al binnen 5 minuten op haar gemak is. Dat is ook de bedoeling. Comfortabel en laagdrempelig!
  5. Inmiddels weten veel mannen vanuit Groningen, maar eigenlijk het hele land, de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt.

  Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

  Whatssapp voor een afspraak
  06 161 10 816

  Uit alle windstreken van het land weten mannen inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden voor een mannen wax. Door de deskundigheid en specialisatie in het waxen van mannen, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen de meeste mannen zich snel op hun gemak.

  Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen.

  “Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen”, aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

  Bekijk hier de prijslijst voor “Waxen Mannen”

  error: Content is protected !!