06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Boyzilian wax

Mannen wax Boyzilian Nederland

Boyzilian wax bij Beauty- en waxsalon Césarine. Vertrouwd en laagdrempelig. De mannen waxsalon is gespecialiseerd in de Boyzilian wax. Een effectieve methode van ontharen bij heren. Maar geen eenvoudige. Deze Mannen wax is een ontharingsmethode die echt vraagt om deskundigheid.

Wat is een Boyzilian wax?

Boyzilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Indien gewenst inclusief bilnaad en zonodig de anus. Het resultaat is super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

Mannen wax voor iedereen?

Uit alle windstreken van het land weten mannen inmiddels de wax salon goed te vinden. De laagdrempeligheid, privacy, deskundigheid en de zekerheid altijd door dezelfde wax specialist behandeld te worden, zorgen voor een zeer hoog terugkeer percentage (99%). Bij veel mannen ligt de drempel redelijk hoog voordat ze de stap wagen naar een boyzilian wax. Het is de kunst om heren opa een gemak te stellen. Niets is gek. Dat maakt dat de drempel al binnen enkele minuten is weggenomen. Dat geeft vertrouwen. Het is gebleken dat degenen die eenmaal de schaamstreek hebben laten waxen niet anders meer willen. Het geeft een erg schoon, fris en aantrekkelijk gevoel.
Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax bijvoorbeeld, werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax . Het duurde niet lang of ook de mannelijke variant (Boyzilian, ook wel men’s wax genoemd) kwam om de hoek kijken. De Boyzilian wax is inmiddels aan enorme populariteit toegenomen. Veel mannen ervaren het als een verademing om de schaamstreek haar vrij te hebben. Ben je nog niet toe aan een volledige Boyzilian / men’s wax? er zijn allerlei varianten mogelijk.

 

Waarom een Boyzilian mannen wax:

 • Met harsen blijft het haar aanzienlijk langer weg (enkele weken)
 • Haren komen zachter en steeds minder terug
 • Hoe vaker u harst hoe minder haren er na verloop van tijd terugkomen
 • Minder kans op ingegroeide haartjes (dan bij scheren)
 • Voelt heerlijk zacht aan
 • Geen stoppels meer
 • Geen jeuk

Vanuit alle windstreken van het land komen mensen speciaal voor de Brazilian of Boyzilian wax naar de wax salon. De wax salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Mensen hebben het ervoor over om altijd door dezelfde persoon gewaxt te worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Na enkele minuten is de drempel weg.  

De voordelen

 1. Waxen bij mannen zorgt voor minder ingegroeide haren 
 2. Het resultaat met harsen is extreem glad en zacht
 3. Lange periode haarvrij. Meestal zit er meer dan 4 a 5 weken tussen een waxbehandeling
 4. Ten opzichte van scheren minder last van stoppels
 5. Waxen zorgt voor minder jeuk (in vergelijking met scheren)
 6. Geen scherp gereedschap (scheermes) nodig waardoor kans op verwondingen aanzienlijk kleiner
 7. Een zachte gewaxte huid masseert fijn
 8. Hoe consequenter je wat hoe minder haargroei na verloop van tijd
 9. Haartjes komen zachter en in mindere mate terug

Do’s en Don’ts

Natuurlijk wil je zo min mogelijk last hebben van een Brazilian wax behandeling. Zowel voor de waxbehandeling als erna. Dan is het goed om met de volgende zaken rekening te houden:

 

Do’s (24 uur voor of na de behandeling)

 1. De zon is tegenwoordig een grote vijand voor onze huid. Zorg goed voor je huid en bescherm het tegen de zon. Gebruik daarbij een hoge factor zonnebrand creme.
 2. Laat je met regelmaat waxen. Het zal je na verloop van tijd zeker belonen. Van harsen is namelijk bekend dat het de haargroei uiteindelijk verminderd.
 3. Trek losdraaiende kleren aan. Je huid is na het waxen gevoelig. Dan is het op zijn minst aangenaam om niet te strakke kleren aan te doen.
 4. Verzorg je huid door regelmatig te scrubben. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen en zorg je ervoor dat de haartjes makkelijk kunnen doorkomen.
 5. Smeer je huid regelmatig in met een hydraterende lotion
 6. Douche altijd voor een Brazilian wax behandeling.
 7. Heb je twijfels of waxen wel geschikt voor jou is. Bijvoorbeeld omdat je last hebt van moedervlekken of een extreem gevoelige huid. Raadpleeg dan een medisch specialist.

Don’ts (24 uur voor of na het waxen)

 1. vermijd de zon vlak voor en vlak na een waxbehandeling.
 2. Ga niet 24 uur voor of na een Brazilian wax treatment zwemmen in chloor- of zoutwater
 3. Vermijd de sauna
 4. Waxen trekt het haar met wortel en al uit het haarzakje. Dat moet herstellen. De eerste 24 uur is je huid gevoeliger voor infecties en ontstekingen. Zorg dus voor voldoende hygiene.
 5. Smeer je huid niet in met een vette lotion of creme
 6. Scheer niet tussen de behandelingen door. Het heeft een averechtse werking.

Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen.

“Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen”, aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

error: Content is protected !!