06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Schoonheidssalon Witte Paarden

Schoonheidssalon Witte paarden

Schoonheidsssalon Cesarine vind je aan de rand van Noordwolde, nabij Witte Paarden. Binnen een goed berijdbare afstand en gelegen in een prachtige natuurrijke en rustgevende omgeving. Schoonheidsspecialiste Cesarine is gediplomeerd schoonheidsspecialist en gepassioneerd in haar beauty vak.

Je kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijke verzorgende en ontspannende behandeling, maar ook voor huid verbeterende behandelingen, gezichtsverzorging en acnebehandelingen.
De Salon is deskundig in het harsen (ontharen) van alle lichaamsdelen. Denk aan armen, gezicht, benen, oksels en bikinilijn. Maar heb je liever een brazilian wax of een full brazilian waxing, ook dat is mogelijk. De Schoonheidssalon heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op deze vorm van ontharen. 

 

Behandelingen bij Schoonheidssalon Cesarine

De behandelingen die je bij Schoonheidssalon Cesarine in het nabij Witte Paarden gelegen dorp Noordwolde kunt ondergaan:

  • Harsen
  • Ontharing
  • Brazilian wax
  • Full brazilian (hollywood)
  • Massages
  • Hulp bij afslanken
  • Gezichtsbehandeling met etherische olien (100% natuurlijk, biologisch)
  • Detox kuren
  • Huidbehandelingen
  • Huid verbeterende behandeling tbv huidverbetering

Brazilian wax salon in omgeving van Witte Paarden

De Brazilian wax is de afgelopen jaren steeds bekender geworden. Bij deze vorm van ontharen wordt de schaamstreek met een speciale hotwax geheel of gedeeltelijk onthaard. Het is maar wat jouw voorkeur heeft. In de waxsalon is niets gek. We doen het al jaren en vanuit alle windstreken van het land wordt de salon bezocht. Zowel dames als heren komen voor deze specialistische waxbehandeling.

 

Mannen wax bij schoonheidssalon in Witte Paarden

Ben jij woonachtig in de omgeving van Witte Paarden en opzoek naar een waxsalon die ervaren is in de mannen wax? Binnen een paar minuten rijden vanaf Witte Paarden vind je onze waxsalon die bedreven is in het ontharen van mannen. 

Het waxen van de schaamstreek bij heren is geen behandeling wat je “er even bij doet”. Met name de Boyzilian wax is een ontharingsmethode waar deskundigheid voor nodig is.  

 


Wil je een afspraak maken voor een behandeling of heb je andere vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen. Telefoonnummer: 06 36092340. Of via het contactformulier op de website www.saloncesarine.nl/contact

Van harte welkom!  Vanaf Witte Paarden rijd je binnen een kwartier naar de schoonheidssalon!


 Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

 

error: Content is protected !!