06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Mannen wax Joure

Mannen wax JoureMannen wax Joure. Zowel vrouwen maar ook zeker mannen weten de waxsalon in het natuurlijk gelegen plaatsje Noordwolde goed te vinden. Ook uit Joure zijn er veel klanten die het er graag voor over hebben om voor een specialistische Boyzilian of Brazilian waxbehandeling naar de landelijk en mooi gelegen waxsalon af te reizen.

 

 


 De snelste manier om een afspraak te maken is via WhatsApp. Stuur me een bericht op 06 360 92 340


 

Vind de specialist in of nabij Joure voor een Boyzilian wax 

De Brazilian mannen wax is een harsbehandeling wat vraagt om deskundigheid. Bij de Boyzilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Afhankelijk van wat de wensen zijn wordt het schaamhaar geharst van de penis, scrotum, balzak en perineum. Het resultaat is een schoon, fris en aantrekkelijk gevoel, maar ook aangezicht.

Steeds meer mannen verkiezen inmiddels een boyzilian wax boven het scheren van de schaamstreek. Geen gedoe meer met het scheermes! Je zult merken dat het waxen zal bevallen. Geen of minder last van ingegroeide haren. Na verloop van tijd komen de haren in mindere mate én zachter terug. En vooral… je bent er een aantal weken vanaf. De schaamharen blijven aanzienlijk langer weg. Soms wel tot 4 weken na het waxen.

Het waxen van de genitalien is een intieme aangelegenheid. Voor mij is het inmiddels routine werk geworden. Dat helpt om sneller te ontspannen.
Heb je twijfels of de Heren wax wel iets voor jou is, neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie op mijn andere website (wax-salon.nl)  waar meer informatie te vinden is over de Boyzilian wax

 

De pluspunten van een Mannen wax op een rij:

  • Niet meer dagelijks hoeven scheren
  • Geen last van harde stoppels (haren komen zachter en in mindere mate terug)
  • Meer dan 4 a 6 weken glad en haarvrij
  • Minder risicovol dan met het scheermes aan de gang
  • Gladder en schoner
  • Minder kans op onstekingen en infecties
  • Minder kans op ingegroeide haren
  • Een gewaxte huid masseert prettiger
  • Een onthaard lichaam houdt minder geurtjes vast

 

 

Waarom Mannen speciaal naar dé mannen waxsalon van het Noorden komen

Niet alleen vanuit Joure, maar eigenlijk uit heel Nederland komen mannen speciaal voor een Boyzilian wax afgereisd naar de waxsalon. Natuurlijk iets om trots op te zijn. Al jaren ben ik bezig om deze vorm van ontharen tot een specialisme te maken. Het is een precair gebied waar je “vlieguren” voor nodig hebt om het goed te kunnen uitvoeren.

De eigenaresse Cesarine is een gecertificeerd wax- en schoonheidsspecialist. Een warme persoonlijkheid met oog voor ieder persoon die komt. Haar doel is om de spanning zo snel mogelijk weg te nemen. Die is namelijk niet nodig. Dat maakt de salon laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Prijslijst Mannen wax

 


 De snelste manier om een afspraak te maken is via WhatsApp. Stuur me een bericht op 06 360 92 340

 


 

Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

error: Content is protected !!