06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Mannen wax Heerenveen

Mannen wax Heerenveen

Mannen wax Heerenveen. Zowel vrouwen maar ook zeker mannen weten de waxsalon in het natuurlijk gelegen plaatsje Noordwolde goed te vinden. Ook uit Heerenveen zijn er veel klanten die het er graag voor over hebben om voor een specialistische Boyzilian of Brazilian waxbehandeling naar de landelijk en mooi gelegen waxsalon af te reizen.


Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

Waxen mannen omgeving Heerenveen – Boyzilian wax

De Brazilian mannen wax is een harsbehandeling wat vraagt om deskundigheid. Bij de Boyzilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Afhankelijk van wat de wensen zijn wordt het schaamhaar geharst van de penis, scrotum, balzak en perineum. Het resultaat is een schoon, fris en aantrekkelijk gevoel, maar ook aangezicht.

Steeds meer mannen verkiezen inmiddels een boyzilian wax boven het scheren van de schaamstreek. Geen gedoe meer met het scheermes! Je zult merken dat het waxen zal bevallen. Geen of minder last van ingegroeide haren. Na verloop van tijd komen de haren in mindere mate én zachter terug. En vooral… je bent er een aantal weken vanaf. De schaamharen blijven aanzienlijk langer weg. Soms wel tot 4 weken na het waxen.

Ontharen van mannen

Het waxen van de genitalien is een intieme aangelegenheid. Voor mij is het inmiddels routine werk geworden. Dat helpt om sneller te ontspannen.

Heb je twijfels of de Heren wax wel iets voor jou is, neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie op mijn andere website (wax-salon.nl)  waar meer informatie te vinden is over de Boyzilian wax.

De pluspunten van een Mannen wax op een rij:

 • Niet meer dagelijks hoeven scheren
 • Geen last van harde stoppels (haren komen zachter en in mindere mate terug)
 • Meer dan 4 a 6 weken glad en haarvrij
 • Minder risicovol dan met het scheermes aan de gang
 • Gladder en schoner
 • Minder kans op onstekingen en infecties
 • Minder kans op ingegroeide haren
 • Een gewaxte huid masseert prettiger
 • Een onthaard lichaam houdt minder geurtjes vast

Vanuit alle windstreken van het land komen mannen speciaal voor de mannen wax naar de wax salon. De waxing salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Veel mannen worden graag altijd door dezelfde persoon gewaxt.. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Na enkele minuten is de drempel weg. Afstand is dan geen probleem.  

Waarom Mannen speciaal naar dé mannen waxsalon van het Noorden komen

Niet alleen vanuit Heerenveen, maar eigenlijk uit heel Nederland komen mannen speciaal voor een Boyzilian wax afgereisd naar de waxsalon. Natuurlijk iets om trots op te zijn. Al jaren ben ik bezig om deze vorm van ontharen tot een specialisme te maken. Het is een precair gebied waar je “vlieguren” voor nodig hebt om het goed te kunnen uitvoeren.

De eigenaresse Cesarine is een gecertificeerd wax- en schoonheidsspecialist. Een warme persoonlijkheid met oog voor ieder persoon die komt. Haar doel is om de spanning zo snel mogelijk weg te nemen. Die is namelijk niet nodig. Dat maakt de salon laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Wax menu heren

Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

Boyzilian wax Heerenveen

In Heerenveen is de vraag naar Boyzilian waxsalons groot. Een waxsalon die gespecialiseerd is in de Boyzilian mannen wax is vaak lastig te vinden. Vandaar dat de salon veel mannen uit Heerenveen welkom heet. De waxsalon is op een goed berijdbare afstand van Heerenveen te bereiken.

De eigenaresse van de salon heeft de grote stad ingeruild voor een rustigere locatie met meer privacy en vooral ook meer parkeergelegenheid. Dat laatste bleek vaak een obstakel voor klanten. Als je de auto niet kwijt kunt of je moet parkeerkosten betalen dan levert dat snel frustraties op.

Waxen van mannen en vrouwen

De waxsalon maakt geen onderscheidt in dames of heren. Iedereen is welkom voor een wax behandeling. Van het waxen van benen tot het waxen van de gevoelige zones. De laagdrempelige en niet beoordelende benadering van de salon wordt erg gewaardeerd. Kenmerkend zijn de vele positieve en warme recensies waarmee de salon op internet wordt gewaardeerd.

Dat is waar de eigenaresse het voor doet. Want helaas ervaren nog veel mannen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. Dat terwijl waxen zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere vormen van ontharen. Naast alle praktische voordelen, geeft waxen daarbij ook nog eens een bijzonder gevoel van schoonheid. De meeste mensen die het waxen een keer hebben geprobeerd willen niet meer anders.

5 redenen om een Brazilian wax bij waxsalon Cesarine te laten doen:

 1. De Boyzilian wax is een speciale expertise. Je wordt door een gecertificeerd beauty- en waxspecialist gewaxt. Deze manier van ontharen is een specialiteit van de salon. Iets om rekening mee te houden. Het ontharen van de intieme zones vraagt om deskundigheid. Dat doe je er als schoonheidssalon niet zo even bij.
 2. Je wordt door dezelfde persoon gewaxt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw kennis maken. Dat is prettig want zeker bij een Mannen wax is het voor sommigen al best over een drempel stappen.
 3. De salon werkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten uit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk.
 4. De ervaring leert dat men eigenlijk al binnen 5 minuten op haar gemak is. Dat is ook de bedoeling. Comfortabel en laagdrempelig!
 5. Inmiddels weten veel mannen vanuit Heerenveen, maar eigenlijk het hele land, de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt.

Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen.

“Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen”, aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

error: Content is protected !!