06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Lash lifting wimpers

LASH LIFTING: EEN VERNIEUWENDE METHODE OM UW WIMPERS TE UPGRADEN

Na de hype van wimper extensions heeft de volgende trend zich in beauty land aangediend. De wimper lash lifting. In tegenstelling tot de wimper extensions wordt er bij deze wimper behandelmethode geen valse wimpers gebruikt. Met behulp van deze treatment is het gebruik van de krultang voorgoed verleden tijd. Geen beschadigingen meer van uw wimpers!
UW OGEN GROTER EN SPREKENDER MET BEHULP VAN EYE LASHES WAT IS LASH LIFT ?
Lash lifting is een techniek waarbij de wimpers stijlvol gelift worden, zodat het gebruik van een krultang en mascara overbodig wordt. Een perfect alternatief voor dames die een natuurlijke look prefereren boven de minder natuurlijk ogende wimper extensions. Sprekende ogen met een relatief korte behandeling. Wimperlifting is helemaal in.

UW WIMPERS KRIJGEN OP EEN NATUURLIJKE MANIER MEER VOLUME!
Uw wimpers worden op een natuurlijke wijze verlengd en krijgen door deze behandeling meer natuurlijke volume. Lash lifting is in principe geschikt voor lange, korte, steile en gekrulde wimpers. In de salon wordt gewerkt met een doorontwikkeld en vooruitstrevend product van Elleebana. Met een korte behandeltijd onderscheid de One Shot Lash Lift zich van alle andere lash lifting producten.

 

HOE WERKT LASH LIFTEN?

De treatment bestaat uit het reinigen van het gebied op en rondom de wimpers. Nadat het werkgebied goed gereinigd is worden de wimpers met behulp van silliconen pads gelift. Om de ogen nog sprekender uit laten komen kunnen de wimpers desgewenst geverfd worden. De behandeling duurt tussen de 20 en 30 minuten. Bij elke false eyelashes behandeling worden een nieuwe lash lifting set gebruikt
HOE LANG BLIJFT DE LASH LIFTING ZITTEN?
Bij een goed aangebrachte lash lifting kan het resultaat tot wel 8-10 weken zichtbaar blijven!

DE VOORDELEN VAN LASH LIFTING

Een prettig en aangename behandeling. Pijnloos en zeer effectief. De One Shot Lash Lift van Elleebana staat bekend om de snelle toepassing wat resulteert in een korte behandeltijd. Geeft een natuurlijke boost aan uw uitstraling Laat uw wimpers op uitzonderlijke wijze langer lijken. De lifting techniek is geschikt voor zowel lange als korte wimpers Geen pijnlijke behandeling. Perfect te combineren met wimperverf (nog sprekender) Unieke formule wat uw wimpers voedt Eyelash extensions heeft minimale nazorg nodig. Zwemmen, huilen, zweten, sporten en make up hebben geen invloed op de eyelashes
YOUTUBE LASH LIFT VIDEO OVER LASH LIFTING
https://www.youtube.com/watch?v=g5UJ_BUuHQk

error: Content is protected !!