06 16 110 816 info@saloncesarine.nl

Brazilian wax Steenwijk

Brazilian waxsalon Steenwijk

Brazilian wax Steenwijk. Woon je in of nabij de stad Steenwijk en ben je op zoek naar een fijne locatie voor een vakkundige Brazilian wax behandeling? Bij wax specialist Cesarine kun je terecht voor alle soorten wax en schoonheidsbehandelingen.

Inmiddels komen uit alle windstreken van het land zowel dames als heren speciaal naar de waxsalon voor een Brazilian of Boyzilian wax behandeling. De Beauty- en waxsalon is gelegen binnen een goed berijdbare afstand van Steenwijk. Rustig en sfeervol gelegen in Noordwolde, op de driesplitsing Overijssel, Drenthe en Friesland. Voldoende gratis parkeergelegenheid en een warm ontvangst.

Een salon die, naast de gangbare schoonheidsbehandelingen, ervaren en bedreven is in het harsen en waxen van lichaamsbeharing. Of het nu gaat om het verwijderen van neushaar of het harsen van de schaamstreek. Niets is gek. Bij Waxsalon Césarine is iedereen welkom.


Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

Waxsalon Laagdrempelig en toegankelijk

Helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. Je zult ervaren hoe prettig en zacht je huid aanvoelt na het harsen.

Het haar blijft ook nog eens veel langer weg en na verloop van tijd groeit het haar minder snel en voelt zachter aan. Het geeft je een heerlijk gevoel van schoonheid. Voor mensen die het niet gewend zijn, neem ik rustig de tijd. 

Heb je vragen over het harsen van wenkbrauwen, snor, oksels, neus, benen, bikinilijn, schaamstreek, etc? neem gerust contact met mij op.

Vanuit alle windstreken van het land komen mensen speciaal voor de Brazilian of Boyzilian wax naar de wax salon. De wax salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Mensen hebben het ervoor over om altijd door dezelfde persoon gewaxt te worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Na enkele minuten is de drempel weg.  

Waxen intieme zones – Brazilian wax in Steenwijk

De Brazilian wax is een harsbehandeling wat vraagt om specialisme. Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Inclusief schaamlippen, bilnaad en zo nodig de anus.

Een behandeling waar sommigen nog wel eens tegenop kunnen zien. Niet nodig zegt de gepassioneerde eigenaresse. Niets is gek of te gek. De behandeling wordt professioneel uitgevoerd. Ik kijk heel anders naar een lijf. Het haar moet professioneel verwijderd worden. Dan kijk je naar wat voor huid en haartype iemand heeft en welke wax en techniek daar het beste bij past. Het gaat om het uiteindelijke resultaat.

Het resultaat is namelijk super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

De populariteit en bekendheid van de waxsalon is te danken aan de eigenaresse die het waxen tot en delicate kunst heeft verheven. De persoonlijke en laagdrempelige aanpak zorgen voor een comfortabel gevoel. Binnen 5 minuten is de drempel weg en rest je niets anders dan je over te geven aan haar deskundige en hooggekwalificeerde wax behandelingen.

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

Brazilian wax Steenwijk

In Steenwijk is de vraag naar Brazilian waxsalons groot. Een waxsalon die gespecialiseerd is in de Brazilian wax is vaak lastig te vinden. Vandaar dat de salon veel klanten uit Steenwijk welkom heet. De waxsalon is op een goed berijdbare afstand van Steenwijk te bereiken.

De eigenaresse van de salon heeft de grote stad ingeruild voor een rustigere locatie met meer privacy en vooral ook meer parkeergelegenheid. Dat laatste bleek vaak een obstakel voor klanten. Als je de auto niet kwijt kunt of je moet parkeerkosten betalen dan levert dat snel frustraties op.

De waxsalon maakt geen onderscheidt in dames of heren. Iedereen is welkom voor een wax behandeling. Van het waxen van benen tot het waxen van de gevoelige zones. De laagdrempelige en niet beoordelende benadering van de salon wordt erg gewaardeerd. Kenmerkend zijn de vele positieve en warme recensies waarmee de salon op internet wordt gewaardeerd.

Dat is waar de eigenaresse het voor doet. Want helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. Dat terwijl waxen zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere vormen van ontharen. Naast alle praktische voordelen, geeft waxen daarbij ook nog eens een bijzonder gevoel van schoonheid. De meeste mensen die het waxen een keer hebben geprobeerd willen niet meer anders.

5 redenen om een Brazilian wax bij waxsalon Cesarine te laten doen:

  1. De Braziliaanse wax is een speciale expertise. Je wordt door een gecertificeerd beauty- en waxspecialist gewaxt. Deze manier van ontharen is een specialiteit van de salon. Iets om rekening mee te houden. Het ontharen van de intieme zones vraagt om deskundigheid. Dat doe je er als schoonheidssalon niet zo even bij.
  2. Je wordt door dezelfde persoon gewaxt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw kennis maken. Dat is prettig want zeker bij een Brazilian wax is het voor sommigen al best over een drempel stappen.
  3. De salon werkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten uit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk.
  4. De ervaring leert dat men eigenlijk al binnen 5 minuten op haar gemak is. Dat is ook de bedoeling. Comfortabel en laagdrempelig!
  5. Inmiddels weten zowel vrouwen als mannen vanuit Steenwijk maar eigenlijk het hele land de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt.

Whatssapp voor een afspraak
06 360 92 340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen.

“Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen”, aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

error: Content is protected !!