• Registreer

Ervaar de kracht van etherische olien in een professionele behandeling en massage


Kies voor een effectieve aanpak van cellulite en/of overgewicht met het 5-stappenplan van S.P.A.-aromatherapie. Deze behandeling is effectief omdat alleen 100% natuurlijke etherische oliën van de hoogste kwaliteit door uw huid dringen en daadwerkelijk in de huid komen waar de cellulite zich bevindt.

Stap 1: Uw specialist analyseert de huidconditie en de staat van de cellulite. Zij neemt een vragenlijst door om de oorzaak te achterhalen.

Stap 2: Zij stelt een behandelplan op. Deze bestaat uit een kuur van behandelingen en persoonlijk samengestelde producten voor thuis, gericht op de locatie en de oorzaak van cellulite.

Stap 3: Het bespreken van het voedingspatroon en eventuele aanpassingen. U krijgt persoonlijk advies over het volgen van de S.P.A.-Detoxkuur, Oligo Minceur Mineralen, Brûle Graisse vetverbrander en Siropen als dit voor u van belang is.

Stap 4: Een kuurbehandeling die bestaat uit een combinatie van een pakking met etherische oliën en bindweefselmassage. Hierdoor worden de onderliggende verkleefde huid- en bindweefsellagen losgemaakt en worden overtollige vetreserves afgebroken.

Stap 5: Behandeling thuis. U krijgt een volledig persoonlijk advies op maat. Dit 5-stappenplan werkt direct tegen cellulite. Het resultaat is een gladdere huid die stevig aanvoelt.