• Registreer

Ik ben Cesarine en heet u van harte welkom in mijn gezellige salon waar ik met veel plezier mijn werk en tevens mijn passie uitoefen. Ik hoop u dan ook een moment van rust te geven in de hectische drukte van iedere dag. Even thuis in een ander huis... Of u nu komt voor een grote of kleine behandeling. Het doel is even te ontspannen zodat u er weer tegenaan kunt.

Naast de schoonheidsbehandelingen heb ik mij in al die jaren steeds meer gespecialiseerd in het ontharen en waxen van het gehele lichaam. Het waxen is steeds meer in opkomst. Vandaar ook dat ik in 2015 een nieuwe website heb gelanceerd: www.wax-salon.nl. De website gaat uitgebreider in op het waxen. 

Waar werk ik mee. Na jaren te hebben gewerkt met klassieke cosmeticamerken ben ik in 2014 begonnen met het zoeken naar een merk die 100% natuurlijk is en daadwerkelijk iets doet voor ons algeheel welbevinden zonder inspuiting, apparatuur, chemische ingredienten en minerale olien. Ik kwam terecht bij het Zuid Franse merk S.P.A. (Societe provencale d'aromatherapie) Een merk met niet alleen filosofie maar ook met prachtige resultaten en een eerlijk verhaal. Een merk die zo puur is dat je het zou kunnen eten.