• Registreer


In principe is ons lichaam redelijk goed in staat de strijd aan te gaan met giftige (toxische) stoffen die ons lichaam binnendringen. Maar jarenlange blootstelling kan ernstige gevolgen hebben. Onze organen (denk aan lever, darmen, nieren etc) die flink moeten vechten tegen deze vervuilende invloeden, krijgen te grote klappen te voorduren. Het zelfreinigend mechanisme van ons lichaam moet het dan met verlies bekopen. We worden moe. Gaan naar de dokter. En de dokter geeft ons weer medicijnen. Het laat zich raden wat er in medicijnen aan bijwerkende stoffen zit.   

Dat we inmiddels in deze (Westerse) maatschappij niet meer ontkomen aan schadelijke invloeden van buitenaf, is wel duidelijk. Maar waar hebben we dan nog wel invloed op? Deze vraag is natuurlijk niet in een artikeltje te beantwoorden, maar we hebben zeker invloed op hetgeen we eten, drinken en op onze huid smeren. Deze bewustwording kan je ertoe besluiten het roer om te gooien. Meer te letten op de herkomst van voedselproducten en cosmeticaproducten zijn voor de hand liggende zaken die we zelf redelijk goed in de hand hebben. En toch kan ons lichaam op zijn tijd extra hulp goed gebruiken.

Hulp bij het natuurlijke reinigingsproces, wordt ook wel detoxen genoemd. Detox is een ondersteuning bij het natuurlijk reinigen van het lichaam. Met een detoxkuur worden afvalstoffen in de vetcellen en darmen op een natuurlijke manier afgevoerd. Een ontgiftingskuur of detoxprogramma is een stevig begin om gezonder te leven.

WAAROM BIEDT SCHOONHEIDSSALON CESARINE EEN DETOX KUUR OF DIEET AAN?
Een goede verzorging van je lichaam en huid begint van binnenuit. Natuurlijk is het goed om de huid van buitenaf goed te verzorgen. Maar de gevolgen van voeding, luchtvervuiling, huishoudchemicalien, maar ook synthetische cosmetica zijn zo zichtbaar, dat het een onmisbare aanvulling in de salon is.

 

 

 

 

 

Detox kuur volgen ?

START MET DE VOLLEDIGE S.P.A. AROMATHERAPIE DETOX KUUR Deze krachtige en diepwerkende ontgiftingskuur duurt 2 maanden. 


HET RESULTAAT:

 • Verbeterd uiterlijk
  De sapkuur zorgt voor een zachtere en beter gehydrateerd huid en krijgt een helderder teint. Ook de nagels laten een verbeterde conditie zien en vochtwallen onder de ogen verminderen. Daarnaast wordt het oogwit ook helderder.

 • Betere gezondheid
  Door de afvoer van giftige stoffen en een verbeterde voedingspatroon, neemt de algehele gezondheid toe.

 • Verbeterde stemming
  Door een gezonder eetpatroon stabiliseert de bloedsuikerspiegel, met als gevolg minder stemmingswisselingen. U zal zich meer ontspannen en in balans voelen.

 • Verbeterd gewicht
  Gewichtsverlies is een extra bonus bij de ontgiftingskuur. Niet alleen omdat u bewuster eet, maar ook omdat de organen op een beter niveau werken waardoor de afvalstoffen letterlijk geen ballast meer vormen.