• Registreer

Bij Schoonheidssalon Cesarine kun je ook terecht voor een brazilian wax (ook wel Hollywood genoemd)

Het adres voor de Brazilian en Boyzilian wax !! altijd uitgevoerd door dezelfde waxing specialist 
!!

Wat is een Brazilian wax?

Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Inclusief schaamlippen, bilnaad en zonodig de anus.

Het resultaat is super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

Vanuit alle windstreken van het land komen mensen speciaal voor de Brazilian of Boyzilian wax naar de wax salon. De wax salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Mensen hebben het ervoor over om altijd door dezelfde persoon gewaxt te worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Na enkele minuten is de drempel weg.  

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

 

MEER INFORMATIE VINDT U OP MIJN NIEUWE WEBSITE, SPECIAAL GERICHT OP WAXEN ; WWW.WAX-SALON.NL

 

 

 

 

 

 06 36092340

 

Email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vanuit alle windstreken van het land komen mensen speciaal voor de Brazilian of Boyzilian wax naar de wax salon. De wax salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Mensen hebben het ervoor over om altijd door dezelfde persoon gewaxt te worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel.