• Registreer

BEAUTY EN WAXSALON CESARINE VOOR ALLE SCHOONHEIDS- EN WAXBEHANDELINGEN

wax salon

In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Belangrijk dus om zo af en toe tijd voor jezelf te nemen. Door de toepassing van een hoogwaardig product wat gericht is op de gevoelige huid is er niet alleen ruimte voor ontspanning, maar ook resultaat voor een gladde, zuivere en mooie huid! 


Naast de schoonheidsbehandelingen weten steeds meer mensen de Schoonheidssalon te vinden voor een specialistische wax behandeling. De Brazilian- en Boyzilian wax hebben steeds meer aan populariteit gewonnen. Deze wax methoden zijn, met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring, een expertise binnen de Beauty Salon geworden.  Door de laagdrempeligheid, het geduld, de passie en de deskundigheid weten klanten uit heel het land de waxsalon te vinden.   


 

SNEL EN BIJNA ALTIJD BEREIKBAAR VIA WHATSAPP..  Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 36092340

Heb je vragen over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken dan kan dat snel en gemakkelijk via WhatsApp.

 


WAXING TREATMENTS AAN POPULARITEIT TOEGENOMEN..

Het ontharen van lichaamsbeharing door middel van de wax methode is de afgelopen jaren enorm aan populariteit toegenomen. Vanuit het hele land weten inmiddels veel klanten de beauty en wax salon goed te vinden. Tevredenheid over het resultaat staat voorop. Daarom worden alle hars behandelingen met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Het voordeel is dat dit altijd door dezelfde persoon gebeurt. Dat vinden mensen prettig. De salon is gespecialiseerd in de verschillende wax methoden voor zowel mannen als vrouwen. Door de rustig gelegen locatie, de laagdrempeligheid en de met zorg en passie uitgevoerde treatments, is het aantal terugkerende klanten bijna 100%!  Het waxen van lichaamsbeharing is naast de gezichtsbehandelingen en lashlifting één van de specialiteiten van de schoonheidssalon. Met name de Boyzilian en de Brazilian wax is een behandeling waar veel animo voor is. Vandaar dat op initiatief van Salon Cesarine er een nieuwe website is gelanceerd: www.wax-salon.nl. Hier is meer informatie te vinden over de verschillende soorten wax behandelingen.


ERVAREN BRAZILIAN WAX SPECIALIST

De vraag naar een Brazilian bikini wax is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het is een unieke manier om voor een langere periode van het haar af te zijn. Vrouwen lopen met een euforisch gevoel de salon uit. Het geeft een zekerder gevoel en de Hollywood behandeling biedt daarnaast vele voordelen. Het is mooi om te zien als een vrouw over de drempel durft te stappen en na de eerste waxbehandeling niet meer anders wil dan de bikinilijn te ontharen door middel van harsen. Dat geldt overigens ook voor mannen, waarbij de drempel vaker nog groter is. Ik vind het belangrijk om die spanning zo snel mogelijk weg te nemen en besteedt daar ook extra aandacht. 

 

 

 

 

Acne

Afvallen

Appelscha

Beauty

Beetsterzwaag

Behandeling

Benen

Billen

Biologisch

Biologische

Bolsward

Borst

Boyzilian

Brazilian

Brazilian wax

Darmspoeling

De Friese Wouden

Detox

Dieet

Drachten

Drenthe

Elleebana

Etherisch

Etherische olien

Extensions

Eyelash

Eyelashes

Frederiksoord

French

French manicure

Friesland

Gezicht

Gezichtsbehandeling

Giethoorn

Gorredijk

Groningen

Hars

Harsen

Havelte

Heerenveen

Heilzaam

Heren

Heren wax

Het friese woud

Hollywood

Hollywood Schoonheidssalon

Huidverbetering

Hype

Joure

Koekange

Kuur

Lash lifting

Lashes

Leeuwarden

Level

Lichaamsbeharing

Lifting

Lvl

Mannelijk

Mannen

Massage

Men's wax

Meppel

Nagelsstyling

Nagelverzorging

Nailart

Nails

Natuurlijk

Natuurlijke

Nederland

Nieuw

Nijeholtpade

Oldeholtpade

Oldemarkt

Olie

Olien

One shot

Ontharen

Ontslakken ontgiften

Oosterstreek

Oosterwolde

Peperga

Prijs

Prijzen

Redenen

Rug

Ruinerwold

SPA

Sapkuur

Sauna Boijl

Sauna De Blesse

Sauna De Hoeve

Sauna Oldeberkoop

Schaamhaar

Schaamstreek

Scheermes

Scheermesje

Scheerschuim

Scheren

Schoonheid

Schoonheidsbehandeling

Schoonheidssalon

Schoonheidsspecialist

Schouders

Sneek

Steenwijk

Strijd

Styling

Stylist

Techniek

Thee

Ureterp

Vledder

Voller

Wapserveen

Wax

Waxbar

Waxen

Waxing

Waxingsalon

Waxsalon

Waxsalonzwolle

Wellness

Wiite Paarden

Wilhelminaoord

Willemsoord

Wimpers

Wolvega

Zandhuizen

Zeepvrij

Zonnebank

Zorgvlied

Zwolle

 

Kadobon

Bent u op zoek naar een leuk, origineel, ontspannend en persoonlijk kado om eens iemand te verrassen, feliciteren, bedanken of verwennen, geef dan een een kadobon van Salon Césarine. Deze is verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag, vrij te besteden in de schoonheidssalon, en is niet inwisselbaar voor geld. De kadobon is in de salon verkrijgbaar, telefonisch of per mail te bestellen.

 

"leuk om te geven nog leuker om te krijgen".

Tot hier al gescrolled...

Waarschijnlijk ben je opzoek naar een schoonheidssalon, of heb je gezocht op zoektermen als Brazilian wax of Boyzilian wax. Wat de reden ook is...  Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om door te scrollen tot hier. De reden dat je salon Cesarine gevonden hebt is omdat de website van Beauty en waxsalon Cesarine goed gevonden wordt in google. Goede recensies dragen daar zeker aan bij. Maar dat is niet waar de waxsalon het voor doet. Tevreden klanten die graag terug willen komen. Dat is wat dit werk een extra dimensie geeft en waar we het voor doen. 

Dat is misschien ook wel de reden waarom ik met tots kan zeggen dat er veel klanten de moeite nemen om vanuit bijvoorbeeld, Zwolle, Groningen of Leeuwarden speciaal naar de Beautysalon te komen voor een Brazilian of een Boyzilian waxbehandeling. Heel eerlijk gezegd ook niet vreemd, want bepaalde harsbehandelingen doe je er niet zomaar als schoonheidsbehandeling even bij. Dus ben je op zoek naar een salon die intieme harsbehandelingen uitvoert voor zowel dames als heren? Let er hier dan op: 

  • Wie voert de behandeling uit
    Er zijn veel schoonheidsspecialisten die de waxbehandeling er zo maar even bij doen. Het waxen van de intieme zones is echt een vaardigheid die je niet zomaar er even bij doet. 
  • Worden alle soorten harsbehandelingen aangeboden?
    Zoek een hars salon die alle behandelingen aanbiedt. Specialistische wassalons bieden namelijk alle soorten harsbehandelingen aan.
  • Onderscheid de salon zich met waxen?
    Dat is mooi, de kans is dan groter dat ze de kunst van het harsen beheersen.

Twijfel je? neem dan gerust contact met me op. Ik ben goed bereikbaar via WhatsApp en help je graag verder.