• Registreer

BEAUTY EN WAXSALON CESARINE VOOR ALLE SCHOONHEIDS- EN WAXBEHANDELINGEN

wax salon

In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Belangrijk dus om zo af en toe tijd voor jezelf te nemen. Door de toepassing van een hoogwaardig product wat gericht is op de gevoelige huid is er niet alleen ruimte voor ontspanning, maar ook resultaat voor een gladde, zuivere en mooie huid! 


Naast de schoonheidsbehandelingen weten steeds meer mensen de Schoonheidssalon te vinden voor een specialistische wax behandeling. De Brazilian- en Boyzilian wax hebben steeds meer aan populariteit gewonnen. Deze wax methoden zijn, met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring, een expertise binnen de Beauty Salon geworden.  Door de laagdrempeligheid, het geduld, de passie en de deskundigheid weten klanten uit heel het land de waxsalon te vinden.   


 

SNEL EN BIJNA ALTIJD BEREIKBAAR VIA WHATSAPP..  Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 36092340

Heb je vragen over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken dan kan dat snel en gemakkelijk via WhatsApp.

 


WAXING TREATMENTS AAN POPULARITEIT TOEGENOMEN..

Het ontharen van lichaamsbeharing door middel van de wax methode is de afgelopen jaren enorm aan populariteit toegenomen. Vanuit het hele land weten inmiddels veel klanten de beauty en wax salon goed te vinden. Tevredenheid over het resultaat staat voorop. Daarom worden alle hars behandelingen met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Het voordeel is dat dit altijd door dezelfde persoon gebeurt. Dat vinden mensen prettig. De salon is gespecialiseerd in de verschillende wax methoden voor zowel mannen als vrouwen. Door de rustig gelegen locatie, de laagdrempeligheid en de met zorg en passie uitgevoerde treatments, is het aantal terugkerende klanten bijna 100%!  Het waxen van lichaamsbeharing is naast de gezichtsbehandelingen en lashlifting één van de specialiteiten van de schoonheidssalon. Met name de Boyzilian en de Brazilian wax is een behandeling waar veel animo voor is. Vandaar dat op initiatief van Salon Cesarine er een nieuwe website is gelanceerd: www.wax-salon.nl. Hier is meer informatie te vinden over de verschillende soorten wax behandelingen.


ERVAREN BRAZILIAN WAX SPECIALIST

De vraag naar een Brazilian bikini wax is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het is een unieke manier om voor een langere periode van het haar af te zijn. Vrouwen lopen met een euforisch gevoel de salon uit. Het geeft een zekerder gevoel en de Hollywood behandeling biedt daarnaast vele voordelen. Het is mooi om te zien als een vrouw over de drempel durft te stappen en na de eerste waxbehandeling niet meer anders wil dan de bikinilijn te ontharen door middel van harsen. Dat geldt overigens ook voor mannen, waarbij de drempel vaker nog groter is. Ik vind het belangrijk om die spanning zo snel mogelijk weg te nemen en besteedt daar ook extra aandacht. 

 

 

 

Beauty en waxsalon heeft zich in de afgelopen 10 jaar toegelegd op het ontharen door middel van waxen. Een uiterst effectieve methode voor een haarvrije huid! Al sinds jaar en dag is harsen één van de oudste vormen van lichaamsontharing. Deze eeuwenoude methode heeft zich tot vandaag de dag ontwikkeld tot één van de ontharings-technieken met het beste resultaat. Rond eind jaren 80 is de Brazilian wax bekend geworden door 7 zussen die de Braziliaanse techniek hebben geïntroduceerd. Zij opende een schoonheidssalon in New York en al gauw werd de Braziliaanse wax een ware hype. Mede geholpen door vele bekende beroemdheden, die er geen geheim van maakte dat zij de Hollywood wax  prefereerden.

5 redenen om je te laten waxen bij Schoonheidssalon Cesarine

 1. Je wordt altijd door dezelfde persoon geharst. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Zeker bij de intieme wax is daar behoefte aan. Ervaring leert dat men bij de eerste keer toch vaak even over een drempel moet. Dat is ook logisch want je geeft jezelf wel even aan iemand bloot. Als je je dan eenmaal op je gemak voelt en je het ongemakkelijke gevoel niet meer hebt, hecht je er veel waarde aan om ook de volgende keer door dezelfde persoon behandelt te worden. 
 2. In de salon wordt het waxen en dan in het bijzonder de Braziliaanse wax al jaren aangeboden. Het is inmiddels een specialiteit van de salon geworden. Dat is belangrijk. Want het harsen van de kwetsbare en intieme zones vraagt om deskundigheid. 
 3. In de salon wordt gewerkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten, die worden geïmporteerd vanuit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk. 
 4. Snel op je gemak. Eigenlijk al binnen 5 minuten zijn zowel dames als heren op hun gemak. 
 5. Inmiddels weten zowel vrouwen als mannen vanuit het hele land de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt. 

Mannen wax

mannen wax salonMannen wax is vandaag de dag dé manier van effectief ontharen. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen. En dat is inmiddels goed te merken in de waxsalon. Het aandeel mannen wat bewust kiest voor het waxen van het lichaam is het afgelopen jaar flink toegenomen.

Vanuit alle windstreken komen mannen speciaal voor waxspecialist Cesarine naar de waxsalon afgereisd voor een specialistische waxbehandeling. Centraal en landelijk gelegen op de kruising tussen Overijssel, Friesland en Drenthe, word je vriendelijk en warm onthaald. Want, ontspanning en je op je gemak voelen, is een belangrijk aspect bij het ontharen van het mannenlichaam. Mannen wax blijkt zeker voor de eerste keer nog voor veel mannen spannend. Begrijpelijk maar allesbehalve nodig. In de mannen wax salon is het waxen van mannen (en ook dames) de normaalste zaak van de wereld.

 Mannen wax producten speciaal voor mannen

In de waxsalon voor mannen wordt er gewerkt met wax wat speciaal geschikt is voor heren. De krachtige hotwax is uitermate geschikt voor het verwijderen van haar bij mannen. Met een uitgebalanceerde lijst aan ingrediënten staat deze mannenwax garant voor een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring.De voordelen van mannen wax

 • Voor tenminste 3 -6 weken glad en haarvrij
 • De mannen wax zorgt voor een fris, glad en aantrekkelijk gevoel
 • Mannen die waxen hebben minder last van ingegroeide haren
 • Doordat je niet meer scheert is de kans op verwondingen aanzienlijk minder
 • Ten opzichte van scheren zorgt het waxen van mannen voor minder jeuk
 • Minder last van stoppels
 • Haren van mannen komen minder snel en zachter terug
 • Na het waxen heeft de man minder last van infecties als bij bijvoorbeeld scheren
 • Een gladde gewaxte huid laat zich veel makkelijker masserenWat zijn de nadelen van waxen bij mannen

 • Sommige mannen ervaren het waxen als pijnlijk. Toch is het goed te doen en hebben de meeste mannen na afloop van een waxbehandeling een euforisch gevoel.
 • Om te kunnen waxen moeten de haartjes iets langer zijn dan bij scheren. Maar met behulp van onze krachtige hotwax is het verwijderen van de kortste haartjes een fluitje van een cent.Waar moeten mannen op letten na een mannen wax behandeling?

 • Vlak na een mannen wax is het gebruik van een zonnebank sterk af te raden. Ook wordt geadviseerd om niet direct in de zon te gaan liggen.
 • Na een waxbehandeling is het af te raden om te gaan zwemmen in zout- of chloorwater
 • Sporten kan na een waxbehandeling ook pijnlijk zijn.
 • Wacht de eerste 2 a 3 dagen met het scrubben van de onthaarde huid.
 • Laat het haar voor de mannen wax niet te lang groeien. Dat maakt de volgende waxbeurt aanzienlijk makkelijker en minder pijnlijk.
 • Tussen de waxbehandelingen is het beter om niet te scheren. Scheren zorgt weer voor harde stoppels en de haartjes komen dan ook harder terug. Advies: niet scheren!
 • Voor het waxen de huid niet insmeren met een vette lotion of crème.Advies bij een mannen wax

 • Laat je haar regelmatig waxen. Je zult zien dat het haar minder snel en minder hard terugkomt.
 • Scrubben is goed voor de huid. Het voorkomt het ingroeien van haren en stimuleert de bloedomloop. Scrubben zorgt daarbij ook voor een zachte en gladde huid.
 • Bescherm de huid tegen blootstelling aan de zon. Gebruik een hoge factor zonnecrème.
 • Als je last hebt van ingegroeide haren, dan is het gebruik van een speciale lotion tegen ingegroeide haren sterk aan te raden. In de mannen waxsalon is een speciale lotion verkrijgbaar tegen ingegroeide haren.
 • Kies je voor een mannen wax? Douche van tevoren. Het is niet alleen frisser, het maakt de behandeling ook een stuk makkelijker.Afspraak maken voor een mannen wax?

Ben je overtuigd en zoek je een waxsalon, dan ben je bij Beauty en waxsalon Césarine aan het juiste adres. Geen salon waar het waxen een bijzaak is. Het waxen van mannen is bij Beauty en wax-salon een specialiteit. Het ontharen van benen, rug, borst, oksels of een Mannen wax. Alle wax behandelingen worden in de waxsalon aangeboden.

 De snelste manier om een afspraak te maken voor een mannen wax is via WhatsApp. Stuur me een bericht op 06 360 92 340

 

 

Het scheren van lichaamsbeharing is nog steeds een veel voorkomende methode om het lichaam te ontdoen van beharing. Veel vrouwen maar ook mannen gaan nog maar al te vaak met het scheermes aan de gang om de strijd tegen overbeharing aan te gaan. Voor veel mensen een dagelijkse routine klus. Alhoewel het scheren van bijvoorbeeld schaamhaar snel irritaties en ontstekingen veroorzaakt is het scheermes nog steeds een geliefd gereedschap. Onbegrijpelijk eigenlijk, want na enkele dagen zijn de eerste stoppels al weer zichtbaar en voelt het hard en ruw aan. Dit in tegenstelling tot harsen. Daar is het resultaat langdurig uitzonderlijk glad en zacht. Het voordeel van zelf ontharen is dat je het op je gemak rustig thuis kunt doen. Maar er kleven ook een hoop nadelen aan het thuis scheren. Zo gaat het nog regelmatig mis en worden er kleine wondjes veroorzaakt. Feit is ook dat de kans op ingegroeide haren aanzienlijk groter is dan bijvoorbeeld bij harsen. Hier vindt je een aantal tips die je kunnen helpen bij het scheren van schaamhaar.

De voordelen van harsen:

 • Schoon en fris resultaat
 • Haren blijven langer weg
 • Haren komen zachter terug
 • Haren komen in mindere mate terug
 • Minder last van ingegroeide haren t.o.v. scheren
 • Minder last van zweet
 • De huid is makkelijker te masseren
 • Wonden beter te behandelen en minder infectiegevaar (denk aan schaafwonden bij wielrenners)

Met de zomer in het vooruitzicht is het weer tijd voor een wax wake-up call. It's Boyzilian time... De tijd van het arbeidsintensieve scheerwerk is voorbij. Manwax salonnen kiezen massaal voor het laten waxen van niet alleen de rug, benen, armen en schouders. Tegenwoordig wordt ook de schaamstreek meegenomen. Eenmaal over de lastige drempel heen, blijkt het voor de meeste heren een opluchting te zijn. Een schoon, glad en fris resultaat, voor maar liefst meer dan 3 weken. Dat de Boyzilian aan populariteit toeneemt is goed te merken in de salon. Uit alle windstreken van het land wordt de salon goed gevonden. Dan blijkt dat het erg prettig is om een vast en vertrouwd adres te hebben waar je op je gemak voelt. 

De voordelen van een Boyzilian men's wax

Geen gedoe met dagelijks scheren
Minder last van ingegroeide haren
Snel klaar
Ultiem glad resultaat
Minder last van ontstekingen
Haren blijven langer weg. Meer dan 3 weken.


 

De nieuwste wimper lifting techniek "Lash lift" is een hype in de wimper industrie aan het worden.
Deze nieuwe techniek om de wimpers extra elan te geven, is overgewaaid uit Australië. Deze unieke formule zorgt ervoor dat wimpers een mooie volle en natuurlijke uitstraling krijgen. Veel vrouwen willen graag de wimpers een vollere look geven maar verdragen geen wimper extensions. Met de wimper lash lifting is dat voorgoed verleden tijd. Geen beschadiging van de wimpers en een goed betaalbare methode.

In de wimpersalon wordt gewerkt met de One shot wimper lashes van Elleebana. Een vooruitstrevend merk met onderscheidende resultaten.

Wat zijn de voordelen van de One shot Lash lifting van Elleebana?

 • Relatief korte behandeltijd
 • Onderscheidende en vooruitstrevende resultaten in de wimper industrie
 • Vollere wimpers. Het resultaat is tot wel 8 weken zichtbaar
 • Ook wanneer de wimpers korter zijn een indrukwekkend resultaat
 • Geen beschadiging van de wimpers. De lashlift van Elleebana voedt en zorgt voor gezonde wimpers.
 • De haartjes worden met deze methode op een unieke wijze gelift. 
 • Een natuurlijke look met de Elleebana lash lifting one shot

 

Lash lifting wimpers

Subcategorieën

Kadobon

Bent u op zoek naar een leuk, origineel, ontspannend en persoonlijk kado om eens iemand te verrassen, feliciteren, bedanken of verwennen, geef dan een een kadobon van Salon Césarine. Deze is verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag, vrij te besteden in de schoonheidssalon, en is niet inwisselbaar voor geld. De kadobon is in de salon verkrijgbaar, telefonisch of per mail te bestellen.

 

"leuk om te geven nog leuker om te krijgen".

Tot hier al gescrolled...

Waarschijnlijk ben je opzoek naar een schoonheidssalon, of heb je gezocht op zoektermen als Brazilian wax of Boyzilian wax. Wat de reden ook is...  Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om door te scrollen tot hier. De reden dat je salon Cesarine gevonden hebt is omdat de website van Beauty en waxsalon Cesarine goed gevonden wordt in google. Goede recensies dragen daar zeker aan bij. Maar dat is niet waar de waxsalon het voor doet. Tevreden klanten die graag terug willen komen. Dat is wat dit werk een extra dimensie geeft en waar we het voor doen. 

Dat is misschien ook wel de reden waarom ik met tots kan zeggen dat er veel klanten de moeite nemen om vanuit bijvoorbeeld, Zwolle, Groningen of Leeuwarden speciaal naar de Beautysalon te komen voor een Brazilian of een Boyzilian waxbehandeling. Heel eerlijk gezegd ook niet vreemd, want bepaalde harsbehandelingen doe je er niet zomaar als schoonheidsbehandeling even bij. Dus ben je op zoek naar een salon die intieme harsbehandelingen uitvoert voor zowel dames als heren? Let er hier dan op: 

 • Wie voert de behandeling uit
  Er zijn veel schoonheidsspecialisten die de waxbehandeling er zo maar even bij doen. Het waxen van de intieme zones is echt een vaardigheid die je niet zomaar er even bij doet. 
 • Worden alle soorten harsbehandelingen aangeboden?
  Zoek een hars salon die alle behandelingen aanbiedt. Specialistische wassalons bieden namelijk alle soorten harsbehandelingen aan.
 • Onderscheid de salon zich met waxen?
  Dat is mooi, de kans is dan groter dat ze de kunst van het harsen beheersen.

Twijfel je? neem dan gerust contact met me op. Ik ben goed bereikbaar via WhatsApp en help je graag verder.